7 Savjeta FBI Agenata Kako Da Pročitate Osobu u Sekundi

Sposobnost čitanja drugih osoba može vam značajno pomoći u komunikaciji. Lara Kaj, koja je 23 godina radio kao agent FBI-a, kaže: “Ne morate biti prvorazredni detektivi kako biste shvatili što se događa u glavi. Uvijek postoje signali koje možete koristiti. Sve što trebate znati je gdje ih potražiti.  Nastavite čitati ako želite saznati.

#1 Identifikuj bazični model ponašanja

Postoji čitav niz različitih oblika tjelesnog ponašanja. Na primjer, neki ljudi gledaju u podzemlje razgovora, preklapaju se rukama, kašlju, zagrepljuju glave ili lete naprijed-natrag.

#2 Prati čudne navike

Obratite pažnju na razlike između osnovnog modela ponašanja pojedinca i njihovih riječi i gesta. Na primjer, jeste li primijetili da netko ima naviku čišćenja grla mnogo puta kada je nervozan? Možda se skriva nešto više nego što je očito na prvi pogled?

#3 Obrati pažnju na gestove

Jedna gesta ili riječ nemaju uvijek skriveni smisao. Ali kada se određene geste prate jedna iza druge na obrascu, obratite pažnju. Na primjer, neko može ponovno kašljati, ogrebati glavu i kretati od nogu do stopala. Budite oprezni u ovom slučaju.Pages ( 1 of 3 ): 1 23Next »