Udala se za milijardera koji je od nje stariji 36 godina: Svima je otvoreno priznala zbog čega je u braku s njim, a sad imaju i bebu (Foto)

Kada je riječ o ljubavnim parovima među kojima postoji nekoliko godina razlike, oni zaista ne privlače veliku pažnju, osim ako naravno nije riječ o nešto ekstremnijim slučajevima kakav je ovaj koji vam donosimo u današnjem članku, a koji će vas ostaviti bez komentara.

Bez obzira koliko je društvo zaista postalo otvoreno i koliko god da prihvataju sve, uvijek se tu pojave burni komentari kada se pročuje o vezama i brakovima gdje postoji velika razlika u godinama. Kada se Playboy model, Ksenija Deli 2016. godine odlučila udati za egipatskog milijardera Osama Fathija Rabaha Al-Šarifa, svi su bili naprosto šokirani kako je razlika između njih 36 godina.

Da stvar bude još kontroverznija, Ksenija je otvoreno priznala da ju je njen dragi osvojio skupocjenim poklonima, dijamantima i avionima, te da joj je pokazao da vrijedi mnogo više nego što se ijedan drugi muškarac prije potrudio oko nje.

3OSTAVITE KOMENTAR